Ardeche Marrons Kaštany loupané vařené, vakuované BIO | 200 g
Kód: 321010CLSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Luxusní pochoutka s širokým využitím v biokvalitě. Vychutnejte si kaštany v polévce, nádivce, čokoládě nebo si udělejte lahodné pyré.Specifikace
Využití:
- pyré - kaštany rozmačkajte na kaši, do které můžete přidat hnědý cukr, med nebo rostlinné mléko
- nádivka - s namočeným pečivem a bylinkami vytvoří kaštany skvělou nádivku
- polévka - z kaštanů umixujte hladkou kaši, ochuťte solí, pepřem a muškátovým květem, poté osmažte v hrnci cibulku s česnekem a zázvorem, zalijte vše zeleninovým vývarem a vmíchejte kaštanovou kaši, vše provařte, na talíři zdobte zakysanou smetanou a posekanou rukolou
- kaštany v čokoládě - uvařené kaštany prolisujte a smíchtej s moučkovým cukrem, uválejte ze směsi hmotu, ze které poté tvarujte kuličky, ty následně namáčejte do čokolády
Jedlé kaštany jsou plody stromu s názvem kaštanovník setý. Tento opadavý strom má až 25 metrů a dožívá se i 600 let. Kaštanovník dnes najdete především v jižní Evropě a v Přední Asii. Plody se sbírají ručně v říjnu a kromě nich se ze stromu získává také tanin. Kaštany se běžně pečou nebo se z nich vyrábí mouka.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Jedlé kaštany*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Zahřejte na pánvi nebo upečte.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 673kJ/160kcal. Tuky: 1,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 31 g. z toho cukry: 8 g. Bílkoviny: 2,8 g. Sůl: 0,01 g
Doplňkové informace
Skladování: Chraňte před teplem světlem a vlhkostí. Po otevření skladujte v chladničce a spotřebujte do 3 dní.
Legislativní zařazení: Zpracované ovoce - jedlé kaštany.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.