Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Brambory konz. žluté BIO (síťka1,5kg)

Kód: 165159CL
105 Kč
Vyprodáno

Detailní informace

Detailní popis produktu

Brambory jsou oblíbenou přílohou, dělají se z nich bramborové knedlíky nebo bramboráky. Dobře zahustí krémové polévky. Pokud máte chuť na sladké, můžete z brambor udělat noky a ochutit ořechy nebo mákem. V biokvalitě.

Specifikace

Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Využití:

  • Příloha - vařené, pečené, v knedlících nebo v kaši, brambory jsou skvělou přílohou
  • Bramborový salát - klasický vánoční pokrm si můžete vychutnat po celý rok, tipy a recept s vlašskými ořechy a ztraceným vejcem naleznete v časopise Dobroty léto 2016 na str. 21
  • Krémové polévky - je dobré připravit si základ z cibule a brambor, brambory díky obsahu škrobu působí jako pojidlo a v polévce se pak neodděluje tekutina a rozmixovaná zelenina (brambor dejte málo, aby se chuť hlavní zeleniny příliš nenaředila)
  • Ovesná kulajda - klasická česká polévka z hub a brambor
  • Bramboráky - vyzkoušejte oblíbený pokrm z brambor obohacený o žlutý hrách, recept zde
  • Bramborové noky - zkuste náš recept na bramborové nočky s ořechy

Pokud chcete ozvláštnit pečené brambory, použijte tuto bio kořenící směs.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g. Vlákniny: 0 g

Doplňkové informace

Skladování:
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: