Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Cerea Flapjack bezlepkový kešu a citrón BIO | 60 g

Kód: 630236CL
36 Kč
Skladem
Flapjack s kešu a citrónem, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Flapjack s kešu a citrónem, na kterém si pochutnají i celiaci. Praktický na cesty nebo jako svačinka do školy či práce. V biokvalitě.

Specifikace

Tyčinka, která opravdu zasytí! Hodí se na cesty nebo jako svačina do školy nebo do práce. Flapjack neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, takže si na něm mohou pochutnat jak celiaci, tak i vegetariáni a vegani.

Česká společnost CEREA působí na našem trhu již téměř 30 let. Založena byla v Zábřehu na Moravě. Vyrábí originální cereální a pekárenské produkty mezi které patří ovesné flapjacky, zeleninové tyčinky, tyčinky s tvarohem a mlékem pro nejmenší nebo raw tyčinky.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu ocení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Ovesné vločky* bez lepku 40 %, sirup agávový*, KEŠU OŘECHY* 16 %, rostlinný tuk* (slunečnicový olej*, bambucké máslo*, pitná voda, přírodní aroma), javorový sirup*, citronový olej 0,8 %, kokosový olej*, slunečnicový lecitin*, jedlá sůl. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství. Může obsahovat kousky skořápek ořechů a stopy vajec, arašídů, sóji, mléka, sezamu, hořčice a celeru.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1864 kJ / 446 kcal. Tuky: 22 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 5,2 g. Sacharidy: 52 g. z toho cukry: 24 g. Bílkoviny: 8,3 g. Sůl: 0,15 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu a chraňte před teplem a slunečním světlem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: