Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Čevapčiči veganské 180 g VETO ECO

Kód: 712092CL
66,50 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Čevabčiči je oblíbené balkánské jídlo. Tyto kořeněné karbanátky jsou vyrobené z tofu, sójové bílkoviny, hrachu a řepkového oleje. Nejlepší jsou připravené na grilu, ale protože jsou předsmažené, stačí je před konzumací jen ohřát. Podávejte s kečupem nebo hořčicí.

Specifikace

Společnost VETO ECO s.r.o. sídlí v Kladně. Společnost navázala na firmu Pavel Petráček VETO založenou v roce 1992. Jejím cílem bylo propagovat tehdy nepříliš známou sóju. Za tím účelem vybudovali výrobní prostory a nakoupili špičkovou japonskou technologii pro výrobu tofu. Počáteční výroba probíhala pod dohledem japonského odborníka, který zasvětil pracovníky do tajů tradičních japonských postupů výroby. Slogan společnosti zní: „pro radost ze zdraví". Nepoužívají konzervanty, umělá barviva ani aromata.

Sója má jednu mimořádnou vlastnost. Obsahuje kompletní bílkoviny, tedy se všemi aminokyselinami, které naše tělo potřebuje. Podíl bílkovin je navíc vysoký - asi 35 %. Vysoká výživná hodnota sóji předurčuje tuto plodinu k tomu, aby nasytila stále rostoucí lidskou populaci. Více o sóje se dočtete v našem článku.

Složení

TOFU (voda, SÓJA, nigari), voda, SÓJOVÁ bílkovina, olej řepkový, brambory, smažená cibulka (cibule, PŠENIČNÁ MOUKA, palmový olej), OVESNÁ vláknina, drožďový extrakt, hrách, zahušťovadla: metylcelulóza, karagenan, konjaková guma, xanthan; kukuřičný škrob, rýže, česnek, paprika, sůl, koření, aroma.

Příprava

Před použitím stačí jen ohřát.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):876kJ/210kcal. Tuky: 13,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1 g. Sacharidy: 10,4 g. z toho cukry: 2,2 g. Bílkoviny: 11,8 g. Sůl: 1,8 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v chladu při teplotě 1-7 °C.
Legislativní zařazení: Pasterovaný sójový výrobek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: