Bulgur je naklíčená, usušená, nahrubo rozlámaná a uvařená pšenice. Vypadá jako kuskus a i se podobně připravuje. Má příjemnou obilnou vůni a sladkou oříškovou chuť. Hodí se do...
Sušené sladké meruňky. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví i výbornou...
Cizrně se také někdy říká římský hrách. Je to luštěnina s jemnou oříškovou chutí a lehce krémovou konzistencí. Můžete ji použít jako přílohu nebo jako základ pomazánek či polévek.
Sušené plody vinné révy v biokvalitě. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u ostatních druhů rozinek.
Rýže s dlouhými, špičatými zrníčky v biokvalitě. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. V české kuchyni je to velmi oblíbený typ rýže.