Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví.
Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má skvělou lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Vhodná na přípravu pomazánek nebo náplní.
Zapečené křupavé müsli s klikvou vyrobené v biopekárně Country Life. Slazené pšeničným sirupem. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů.
Kamut je stará odrůda pšenice, která nebyla v průběhu staletí šlechtěna. Má široké využití v kuchyni. Vyrobíte si z ní celozrnnou mouku nebo ji můžete uvařit jako přílohu.
Sušené švestky bez pecek v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví...
Tradiční surovina pro přípravu dezertů v biokvalitě. Hodí se ale i do smoothie či horkého mléka. V kombinaci například s chilli může být i součástí exotických receptů.
Umeocet má výraznou slano-kyselou chuť a příjemné lehce ovocné aroma. Výborně se hodí do salátových zálivek. Využijete ho při přípravě kulajdy nebo čočky na kyselo a také na...
Fazole mungo je výtečná exotická luštěnina se specifickou vůní. Jedná se o typickou součást indické a čínské kuchyně. Fazolky jsou chutné jako příloha, v salátu nebo z nich lze...
Tmavozelená čočka v biokvalitě. Rychlá příprava, není třeba ji namáčet. Při vaření dobře drží tvar. Široké využití ve studené i teplé kuchyni. Vhodná do polévek, salátů nebo...