Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel.
Nazývají se fazole, ale jsou příbuzné spíše mungu. Můžete je namočit a poté vařit. Používají se jako příloha, do salátů, polévek a dokonce se hodí i do sladkých jídel.
Zapečené křupavé müsli s kokosem. Vyrobené v biopekárně Country Life. Bez přidaného cukru, slazené pšeničným sirupem. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů.
Drobné vločky s lehce oříškovou chutí. Stačí je zalít horkou tekutinou, ochutit sirupem, doplnit oříšky nebo semínky a máte připravenou výtečnou snídani.
Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví.
Fazole pinto je středně velká strakatá fazole. Má skvělou lehce pikantní chuť. Široké využití v kuchyni. Vychutnejte si ji v biokvalitě. Vhodná na přípravu pomazánek nebo náplní.
Zapečené křupavé müsli s klikvou vyrobené v biopekárně Country Life. Slazené pšeničným sirupem. Chutná skvěle v rostlinném nápoji nebo jako součást dezertů.
Sušené švestky bez pecek v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví...