Čokoládové křupavé zapékané müsli v biokvalitě. Jako ostatní naše granoly je bez přidaného cukru, slazena pšeničným sirupem a je v biokvalitě. Vyrábíme v naší biopekárně.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké využití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu. Se svou přirozenou schopností zahušťovat jsou žádanou...
Fazole výborné chuti a jemné konzistence v biokvalitě, vzhledem i chutí se podobá fazoli lima a máslové fazoli. Krásně vyniká v pokrmech. Tato největší fazole má moučnou a...
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...
Sušené kroužky ananasu v biokvalitě. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce. Pro lepší chuť a strukturu je můžete předem namočit. Připravíte z nich sladké cukroví,...
Sezamový olej světle žluté barvy a příjemné oříškové chuti v biokvalitě lisovaný za studena. Vhodný do studené kuchyně, k dochucení nebo jako masážní olej.
Černá čočka s bílým vnitřkem je nejdrobnějším druhem čočky. Po uvaření má tmavou hnědo-zelenou barvu a zachovává si svůj tvar. Má příjemnou sotva znatelnou mořskou chuť, hodí se...