Cukr želírovací 500 g BIO BIOVEGAN
Kód: 421040CLDetailní popis produktu
Želírovací cukr Biovegan na 1 kg ovoce. Veganský, bezlepkový, v biokvalitě.Specifikace
Německá firma Biovegan je průkopníkem v branži doplňků na vaření a pečení. Výrobky jsou veganské a v biokvalitě. Sortiment je mimořádně široký: zdobení na dorty, přírodní barviva (kde účinné složky pocházejí z takových surovin jako řepa nebo zelený čaj), želírovací cukr, rostlinná želatina agar, kvásek a mnoho dalšího.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.
Složení
Třtinový cukr*, želírující látka: jablečný pektin. Může obsahovat stopy skořápkových plodů, hořčice a sójových bobů. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
1 balení na 1000 g ovoce. Příprava s ovocem: omyté ovoce osušte, nakrájejte na kousky, případně zbavte jádřinců/odpeckujte, přidejte obsah sáčku želírovacího cukru, kyselinu citronovou (5 g) nebo citronovou šťávu, dobře promíchejte a za stálého míchání přiveďte k varu. Vařte minimálně 3 minuty. Vyzkoušejte kvalitu želírování. Pokud není dostatečně zželírováno, nechte ještě několik minut vařit. Zopakujte kvalitu zželírování. Naplňte pomazánku do čistých sklenic a dobře uzavřete. Příprava želé ze šťávy: použijte 700 ml šťávy a 500 g želírovacího cukru. Ostatní kroky jsou stejné.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1643kJ/393kcal. Tuky: 0,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 96 g. z toho cukry: 96 g. Bílkoviny: 0,1 g. Sůl: 0,1 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte na suchém místě a chraňte před teplem a přímým slunečním zářením.
Legislativní zařazení:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.