Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Danival Polévka Miso kostky BIO | 8 x 10 g

Kód: 440019CL
159 Kč
Skladem
Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny.

Specifikace

Miso polévka patří mezi jeden ze základních pokrmů japonské kuchyně. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sojových bobů, soli a obvykle i některého druhu obilí. Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že se vybrané sojové boby zatěžkají kamenem a následně fermentují po dobu 3 let v cedrových soudcích. Přípravu tradiční japonské polévky můžete mít ulehčenou díky těmto kostkám.

Miso kostky můžete použít pro přípravu základu na miso polévku nebo z nich umíchat dresing na salát nebo zjemnit rýžové či zeleninové pokrmy.

Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.

Složení

Mořská sůl, certifikovaný RSPO palmový olej*, slunečnicový olej*, francouzský Danival JEČNÉ miso*, 23%, (SÓJA*, JEČMEN*, mořská sůl, voda, fermentační činidlo), zelenina* 5,8 % (mrkev*, pórek*, petržel*), koření* 2,6 % (koriandr*, pepř*, muškátový oříšek*, zázvor*). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Vložte 1 kostku do 0,5 l vroucí tekutiny (polévky, omáčky, vody s těstovinami, apod).

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1591 kJ / 358 kcal. Tuky: 34,6 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 16,8 g. Sacharidy: 9,7 g. z toho cukry: 3,8 g. Bílkoviny: 6,6 g. Sůl: 41,5 g

Doplňkové informace

Skladování: Chraňte před vlhkostí, teplem a světlem.
Legislativní zařazení: Dehydratovaný výrobek - bujón.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: