Dezert kokosový banán 140 g PROVITA
Kód: 713058CLDetailní popis produktu
Kokosový dezert s banánovým pyré je z kvalitních surovin a bez umělých konzervantů. Na jeho krémové konzistenci si mohou pochutnat i celiaci či osoby alergické na laktózu či sóju. Hodí se jak k přímé spotřebě, tak jako ingredience do sladkých jídel. Od českého výrobce.Specifikace
Kokosové dezerty Provita jsou vhodnou alternativou ke smetanovým jogurtům a jsou vhodné pro vegany a lidi s alergií na laktózu. Zároveň jsou svojí lahodnou chutí příjemným zpestřením zdravého stravování.
Využití:
- snídaně - dezert můžete přidat do kaše nebo ho jednoduše smíchat s ovocem či s müsli
- smoothie - kokosový dezert kombinujte s vodou, ovocem, ořechy a semínky a rozmixujte
- pohár - na dno skleničky dejte piškoty, nalijte na ně dezert, zasypte ovocem a nahoru dejte šlehačku, do poháru můžete dle libosti přidat i ořechy a semínka
Kokosový ořech je druh ovoce, který roste na kokosových palmách převážně v tropech, a to po celém světě. Palmy produkují až 150 plodů ročně a lidé je pěstují již 3000 let. Je zajímavé, že ořechy kokosu jsou jedněmi z největších semen na světě a využívá se jak jejich dužina, tak slupka i voda. Dužina z ořechu se suší na slunci a po usušení se nazývá "kopra".
Provita je ryze česká firma orientující se na zdravý životní styl. V jejich nabídce najdete široký výběr chlazeného zboží, luštěnin, obilovin, semen, ořechů, sušeného ovoce, olejů, bezlepkových výrobků, ekodrogerie a mnoho dalšího. Firma byla založena v březnu roku 1991 a snaží se dbát na vysokou kvalitu, přátelský přístup a dostupné ceny. Provita dlouhodobě spolupracuje s charitativní organizací Adra.
Složení
Voda, bílá dužina kokosu 25 %, banánové pyré 5 %, kukuřičný škrob, kořen čekanky, citronová šťáva, třtinový cukr, emulgátor: slunečnicový lecitin.Příprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):420kJ/95kcal. Tuky: 5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 4 g. Sacharidy: 14 g. z toho cukry: 9 g. Bílkoviny: 1 g. Sůl: 0,15 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě 2–8°C.
Legislativní zařazení: Ořechový dezert.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.