Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

ECOGENIC čistič kuchyní s pomerančem a rozprašovačem 500 ml

Kód: 952111CL
94 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odstraňuje špínu a mastnotu ze všech typů kuchyňských povrchů. S obsahem bio pomerančového éterického oleje, zanechává jemnou vůni.

Složení

<5 % aniontové povrchově aktivní látky, <5 % neiontové povrchově aktivní látky, <5 % Kyselina citronová monohydrát, parfémy. VAROVÁNÍ: obsahuje terpeny pomerančového oleje, citroník čínský silice, sladký pomerančový extrakt. H317 Může vyvolat alergickou kožní reakci. H412 Škodlivý pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky. P101: Je-li nutná lékařská pomoc, mějte po ruce obal nebo štítek výrobku. P102: Uchovávejte mimo dosah dětí. P261: Zamezte vdechování par. P272: Kontaminovaný pracovní oděv neodnášejte z pracoviště. P273: Zabraňte uvolnění do životního prostředí. P280: Používejte ochranné rukavice/ochranné brýle. P302+P352: PŘI STYKU S KŮŽÍ: Omyjte velkým množstvím vody a mýdla. P333+P313: Při podráždění kůže nebo vyrážce: Vyhledejte lékařskou pomoc/ošetření. P362+P364: Kontaminovaný oděv svlékněte a před opětovným použitím vyperte. P501: Odstraňte obsah/obal odevzdáním ve sběrně nebezpečných odpadů.

Příprava

Před použitím dobře protřepejte. Nastříkejte na povrch ze vzdálenosti zhruba 20-25 cm a nechte působit po dobu 2-3 minut. Poté opláchněte a vysušte vlhkým hadříkem/houbou. Na odolných nečistotách opakujte aplikaci. Před použitím vždy vyzkoušejte na skrytém místě. Barva produktu se může lišit v důsledku použití složek na rostlinné bázi. Odstraňuje mastnotu a špínu ze všech kuchyňských povrchů. Speciální formule s pomerančovým olejem. Zanechává svěží vůni.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Uchovávejte mimo dosah dětí.
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: