Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Kapusta hlávková BIO (kg)

Kód: 165018CL
95 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kapusta hlávková v biokvalitě. V kuchyni má široké využití, tuto košťálovou zeleninu můžete přidat do polévek, upravit jako přílohu či z nich upéct chipsy. Vyzkoušejte s nimi lahodné rolky s křupavou krustou.

Specifikace

Tento produkt byl vypěstován podle přísných pravidel ekologického zemědělství. Při pěstování se nepoužívají žádné umělé pesticidy nebo hnojiva. Místo postřiků zaujímá v ekozemědělství důležité místo ruční práce, i proto jsou bio ovoce a zelenina dražší než ty konvenční. Ekologičtí zemědělci hospodaří ohleduplně ke krajině a mimořádnou pozornost věnují péči o půdu. Zajímá vás více o ekologickém zemědělství? Přečtěte si články v našem bioseriálu.

Využití:

  • knedlíčková polévka - polévku s pohankovými knedlíčky, kapustou, mrkví a další zeleninou uvaříte podle receptu v časopise Dobroty jaro 2017 na str. 22
  • kapustová polévka s červenými fazolemi - místo fazolí můžete použít i cizrnu nebo přidat na kostičky pokrájený tempeh, recept najdete v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 21
  • tofu vrabci s bramborovým knedlíkem - kapusta na česneku, šalvěji a tamari jako příloha k tofu vrabcům Vám rozšíří obzory, recept najdete v časopise Dobroty zima 2014-2015 na str. 11
  • kapustové chipsy s kešu - pečené kapustové listy obalené v kešu krému prostě musíte vyzkoušet, recept je snadný, najdete ho v časopise Dobroty zima 2016-17 na str. 19
  • náplň do rolek - recept na lahodné rolky s křupavou krustou podle receptu Petra Klímy naleznete v časopise Dobroty zima 2013-2014 str. 16

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g. Vlákniny: 0 g

Doplňkové informace

Skladování:
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: