Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Klobásy hrachové bílé 250 g WELL WELL

Kód: 742116CL
89,90 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hrachové klobásy vám nahradí klasické masné. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu.

Specifikace

Hrachové klobásy Well Well jsou vhodnou alternativou k masným výrobkům. Neobsahují suroviny živočišného původu, a proto jsou vhodné především pro vegetariány a vegany.

Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.

Společnost Well Well je v souladu s přírodou a vybírá nejkvalitnější suroviny. Produkty jsou plné chutí, bez masa a konzervačních látek. Ve svém sortimentu nabízejí pomazánky, burgery, uzeniny a klobásy.

Složení

Voda, řepkový olej, texturovaná PŠENIČNÁ bílkovina 6 %, izolovaná hrachová bílkovina 6 %, PŠENIČNÝ lepek 5 %, aromata, zahušťovadlo: karagenan E407, konjaková gume E425, kukuřičný modifikovaný škrob, sůl, emulgátor: methylcelulóza E461, PŠENIČNÝ škrob, koření 1,2 % (majoránka 0,8 %, česnek, cibule, pepř černý), PŠENIČNÁ vláknina, maltodextrin, glukóza, bramborová vláknina, sladový extrakt z ječmene, karamelizovaný cukr. Může obsahovat stopy sóji, hořčice, sezamu a oxidu siřičitého nebo siřičitanů. Pasterované. Vakuově balené.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):860kJ/206kcal. Tuky: 13,3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,2 g. Sacharidy: 7,2 g. z toho cukry: 0,5 g. Bílkoviny: 12,8 g. Sůl: 2 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotách od 1 do 7 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: