K dochucení masových pokrmů, salátů či dušené zeleniny.
K ochucení pokrmů nebo polévek.
Na dochucení pečených brambor, bramboráků či na gratinované brambory.
Koření v biokvalitě na grilování, pečení a dušení pokrmů ze zeleniny
Koření na guláš v biokvalitě k ochucení pokrmů nebo polévek.
Koření v biokvalitě na dochucení všech druhů masa.
Koření na ryby v biokvalitě k ochucení pokrmů nebo polévek.
Koření na brambory mexiko BIO.
Koření na brambory rozmarýn česnek v biokvalitě.
Používá se na grilování, k dochucení dušených pokrmů ze zeleniny, je vhodný do omáček a tmavých polévek.
Herba Vegi se používá do studených pokrmů bez vaření, do pomazánek a salátů, v teplé kuchyni do polévek, omáček, těstovin a na dušení zeleniny. Výtečná je na zapečené brambory a...
K dochucování studených i teplých pokrmů, omáček, polévek, těstovin, pečených brambor, rýže.