Miso polévka Danival představuje chutnou a plnohodnotnou variantu tradiční japonské polévky. Můžeme ji použít i na přípravu chutné omáčky k ochucení těstovin, rýže anebo zeleniny.
Poznávací sada deseti druhů kořenících směsí z celého světa v biokvalitě. V praktických porcovaných sáčcích. Produkt získal na Biofachu 2012 ocenění Nejlepší novinka veletrhu.
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť...
Bio vanilkový cukr od Sonnentoru slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je...
Jablečný ocet v biokvalitě se stupněm kyselosti 5°. Skvěle se hodí do studené kuchyně a k dochucení hotových pokrmů. Vyráběn je z jablek z ekologických farem a následně zraje v...
Pasta Umeboshi je vyrobena z japonských ume švestek nakládaných v soli s listy Shiso. Jedná se o tradiční japonský produkt. Využijete ho do dresinků, omáček či pomazánek.