Petržel v biokvalitě k ochucení polévek, omáček, na maso.
Rozmarýn v biokvalitě, používá se k ochucení rybích specialit, zvěřiny, salátů a omáček.
Saturejka v biokvalitě k dochucení zeleninových jídel.
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů.
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení. Má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů. Druh Ceylon má jemnější a sladší aroma...
Nové koření celé v biokvalitě k ochucení omáček a polévek.
Naprostá nezbytnost pro dochucení masových i zeleninových vývarů.
Skořice celá v biokvalitě, má velmi příjemnou vůni a jemně nasládlou chuť. Hodí se především do sladkých pokrmů.
Dodá vaší kuchyni francouzský nádech a vykouzlíte s ním neotřelé dresingy na salát či omáčky.
Salátové koření Vše v zeleném v biokvalitě.
Směs koření (kmín, koriandr a fenykl) k ochucení domácího chleba a pečiva. V biokvalitě.
Dekorativní hvězdičky badyánu dodají pokrmům lehce nasládlé, kořeněné aroma i chuť.