Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Krém lískooříškový světlý 220 g PROVITA

Kód: 713071CL
96 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Pomazánka z lískových ořechů se sníženým obsahem cukru. Skvělá na pečivo k snídani i ke svačině. Přidat ji můžete i do dezertů či nápojů nebo mlsat jen tak. Neobsahuje umělé konzervanty, lepek či suroviny živočišného původu. Od českého výrobce.

Specifikace

Lahodný krém z lískových ořechů. Téma ořechů jsme detailně zpracovali v časopise Dobroty zima 2016.

Využití:

  • pomazánka - chutná je samotná na pečivu, pro sladkou variantu můžete navrch namazat svůj oblíbený džem, skvěle sedí i do palačinek nebo na lívance
  • nepečené dezerty - krém je skvělým pojidlem pro nepečené cukroví, stačí ho rozmixovat se sušeným ovocem, semínky, karobem, ze směsi uválet kuličky, které můžete nakonec obalit v kokosu
  • nápoje - zkuste do svého oblíbeného smoothie před mixováním přidat trochu krému
  • pečení - krém lze použít i při pečení vašich oblíbených dezertů

Provita je ryze česká firma orientující se na zdravý životní styl. V jejich nabídce najdete široký výběr chlazeného zboží, luštěnin, obilovin, semen, ořechů, sušeného ovoce, olejů, bezlepkových výrobků, ekodrogerie a mnoho dalšího. Firma byla založena v březnu roku 1991 a snaží se dbát na vysokou kvalitu, přátelský přístup a dostupné ceny. Provita dlouhodobě spolupracuje s charitativní organizací Adra.

Složení

LÍSKOVÉ OŘECHY 20 %, vláknina z kořene čekanky, třtinový cukr, kakaové máslo, řepkový olej, bílá dužina kokosu, emulgátor (slunečnicový lecitin).

Příprava

Určeno k přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1640kJ/396kcal. Tuky: 32,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 7,8 g. Sacharidy: 21,6 g. z toho cukry: 17,6 g. Bílkoviny: 5,8 g. Sůl: 0,05 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě 2–8°C.
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: