La Bio Idea Lasagne pšeničné BIO | 250 g
Kód: 260077CLSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Typické těstovinové pláty lasagne jsou naprosto nezbytnou surovinou pro přípravu tohoto legendárního stejnojmenného pokrmu.Specifikace
Lasagne je název dlouhých a širokých plátů těstovin, které původně pocházejí z Neapole. Zároveň se také stejně jmenuje pokrm, který se z těchto těstovin vyrábí. Tradičně se připravuje s mletým masem, rajčatovou omáčkou a bešamelem. Zkuste i jeho vegetariánskou variantu s tofu a zeleninou, fazolemi nebo mletými vlašskými ořechy místo masa. Experimentovat můžete i s omáčkami a místo rajčatové použít třeba dýňovou. Těstoviny jsou bezvaječné, takže pokud v pokrmu vychytáte omáčky a bezmasou variantu, mohou si na nich pochutnat i vegani. Lasagne jsou předvařené, takže vám ušetří práci. Můžete je rovnou proložit omáčkami a dát zapéct do trouby.
Společnost La BIO IDEA funguje již přes 25 let. Výroba produktů probíhá v Sicílii a v jejím okolí, odkud také pocházejí všechny suroviny. Značka se snaží se svou produkcí zapadnout do přirozeného způsobu života na Sicílii.
Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení. Jejich biokvalitu docení především lidé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření.
Složení
Tvrdá PŠENICE semolina*. Může obsahovat stopy vajec a sóji. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Pokládejte vrstvu po vrstvě a prokládejte omáčkou a sýrem. Poslední vrstva musí být pokryta omáčkou. Poté vložte do předehřáte trouby na 200 °C po dobu 35 minut.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1512 kJ / 357 kcal. Tuky: 1,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g. Sacharidy: 71,2 g. z toho cukry: 2,2 g. Bílkoviny: 12,4 g. Sůl: 0,1 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu a při teplotě max. do 20 °C.
Legislativní zařazení: Těstoviny bezvaječné sušené.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.