Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Lifefood Life Crackers olivové BIO | 90 g

Kód: 640028CL
111,90 Kč
Skladem
Olivové krekry se báječně hodí na přikusování k polévce, salátu nebo na křoupání jen tak samotné.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olivové krekry se báječně hodí na přikusování k polévce, salátu nebo na křoupání jen tak samotné.

Specifikace

Základ olivových krekrů tvoří mandle, pohanka a exkluzivní peruánské olivy Black Botija, které jsou v opravdové raw kvalitě. Krekry jsou vhodné jako výživná zdravá svačinka. Můžete je křoupat jen tak samotné nebo si z nich připravit obložený "chléb" či sendvič. Zakousněte je k salátu nebo k dobré raw či vařené polévce.
Raw placky, krekry nebo také nepečený chléb, jsou vhodné jako zdravá a chutná alternativa k pečivu. Neobsahují lepek, laktózu, přidané cukry, plnidla, konzervanty, mouku, kypřící látky ani zvýrazňovače chuti. Zpracování surovin i samotná výroba a sušení krekrů probíhá za nízkých teplot do 45 °C, takže si zachovávají nejen výbornou chuť, ale i maximální výživnou hodnotu. Jsou vhodné jako náhražka pečiva pro bezlepkáře, smlsnou si na nich i vegani, vitariáni či zastánci paleo stravy, zkrátka každý, kdo se zajímá o zdravý životní styl a chce přidat do svého jídelníčku něco nového.

Složení

Mrkev*, sušené peruánské olivy* 23 %, MANDLE* 24 %, pohanka loupaná* 21 %, lněné semínko zlaté*, slunečnicové semínko*, sůl růžová, extra panenský olivový olej* 1,2 %. Může obsahovat stopy jiných skořápkových plodů, sezamu, hořčičného semínka, sóji a celeru. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 2437 kJ / 584 kcal. Tuky: 45 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 5 g. Sacharidy: 24 g. z toho cukry: 3 g. Bílkoviny: 14 g. Sůl: 2,3 g

Doplňkové informace

Skladování: Uchovejte v suchu a temnu, chraňte před teplem.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: