Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě.
Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub a klíčků. Široke využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Pohanková mouka v biokvalitě od českého výrobce. Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni jako běžná mouka. Jako příměs bílé mouky zvýrazňuje chuť pokrmů.
Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni jako běžná mouka. Skvěle poslouží při pečení, zahušťování, smažení nebo při přípravě těstovin či knedlíků.