Muso Crackery celozrnné rýžové s černým sezamem | 75 g
Kód: 612001CLSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Z neloupaného japonského černého sezamu a celozrnné rýže s malou příměsí sójové omáčky, rýžového sirupu a kuzu škrobu. Představují lehké a chutné občerstvení.Specifikace
Krekry s netypickou chutí představují japonský tradiční křupavý snack. Můžete je mlsat jen tak u filmu nebo přidat na tyčinky nakrájenou zeleninu použít je k nabírání zdravé pomazánky nebo lahodného dipu. Díky skladnému balení se hodí i jako občerstvení na cesty nebo netradiční občerstvení pro nečekanou návštěvu.
Jsou vyrobeny z celozrnné rýže, takže vás zasytí na delší dobu. Černý sezam má výraznější chuť než jeho bílá varianty a díky němu mají krekry tmavější až černou barvu. Dochuceny jsou kapkou sojové omáčky a rýžového sirupu. Všechny složky dohromady tvoří sladko slanou křupavost. Jak jednou ochutnáte nebudete moct přestat.
Složení je bez živočišných složek, vhodné pro vegany, bez přidaného cukru a dalších zbytečných aditiv
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Složení
Černý SEZAM (47%), hnědá rýže (45%), sójová omáčka Tamari (SÓJOVÉ boby, pitná voda, jedlá sůl mořská, alkohol), sirup z hnědé rýže (hnědá rýže, ječný slad), pitná voda, kuzu škrob.Příprava
Určeno k přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1966 kJ / 471 kcal. Tuky: 23,4 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 3,5 g. Sacharidy: 46,5 g. z toho cukry: 1,2 g. Bílkoviny: 14 g. Sůl: 1,07 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu, chladu a dobře uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření co nejrychleji zkonzumujte.
Legislativní zařazení: Trvanlivé pečivo - crackery
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.