Muso Miso mugi ječmen | 400 g
Kód: 462004CLSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Exotická pochoutka pro přípravu japonské polévky Miso či pro dochucení hotových pokrmů. Mugi Miso Muso (ječmenné miso) má jemnou chuť a aroma.Specifikace
Miso polévka patří neodmyslitelně k japonské kuchyni. Její základ tvoří hustá kořenící pasta ze sójových bobů, soli a obvykle i druhu obilí s názvem "miso". Pasta se vyrábí stoletým způsobem tak, že vybrané sójové boby jsou zatěžkány kamenem a fermentují v cedrových soudcích. Mugi miso je středně hnědé miso vyráběné ze sóji a ječmene fermentované přibližně rok.
Společnost Muso byla založena před 30 lety dle základní principů markobiotiky, což je specifický způsob stravování a životního stylu. Firma si velmi zakládá na kvalitě a využívá tradičních výrobních procesů. Suroviny použité na výrobu produktů nejsou geneticky modifikované.
Tento produkt společnost Muso vyrábí ve dvou variantách - standardní variantě ve 400ml sáčku (je krémové a méně slané) a bio variantě ve 345ml uzavíratelném sáčku (obsahuje drobné kousky a je slanější).
Složení
SÓJOVÉ boby 58 %, JEČMEN 29 %, mořská sůl, voda, fermentační činidlo (Aspergillus oryzae).Příprava
Používá se pro dochucení polévek, omáček a zeleninových pokrmů. Rozmíchejte požadované množství ve vlažné vodě nebo zeleninovém vývaru. Miso by nemělo projít varem a proto přidávejte vždy na konec vaření a pokrm nechte před podáváním chvíli stát.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 690 kJ / 165 kcal. Tuky: 5,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 12 g. z toho cukry: 7,6 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 9,8 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte na suchém a chladném místě. Chraňte před přímým slunečním zářením. Po otevření skladujte v uzavřeném obalu v chladničce.
Legislativní zařazení: Fermentovaná pasta ze sójových bobů a obilovin.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.