Kombucha hloh se vyrábí z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Kombucha kopřiva se vyrábí z bílého řepného cukru a odvaru ze zeleného čaje a kopřivy.
Kombucha bancha s příchutí meduňky je vyráběna z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Odvar z měsíčku a zeleného čaje. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Šípkový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Čajový kvašený perlivý nápoj pro každou příležitost. Kombucha chutná podobně jako jablečný mošt, je osvěžující. Nepasterizovaná. Kombucha se vyrábí z bílého řepného cukru,...
Kombucha ze zeleného čaje je vyráběna fermentací pomocí čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Sirup jitrocel s mátou pro přípravu studených, nebo horkých nápojů.
Sirup bylinný znovuzrození pro přípravu studených, nebo horkých nápojů.
Sirup zázvorový pro přípravu studených, nebo horkých nápojů.
Kombucha bancha s příchutí citronu je vyráběna z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.