Čaj Dobrá nálada sypaný v biokvalitě.
Bylinkový čaj vám spraví náladu. Povzbudí, zahřeje a jeho neobvyklá chuť se výborně hodí k zeleninovým jídlům středomořské kuchyně.
Sofistikovaná vůně a chuť levandule by neměla ve vaší bylinkářské spižírně chybět. Jako bonus vyžene levandule z vaší kuchyně i šatníku moly.
Čaj Narozeninový sypaný v biokvalitě.
Čaj Štěstí sypaný v biokvalitě.
Čaj Tady roste radost sypaný v biokvalitě.
Čaj Uvolnění sypaný v biokvalitě.
Čaj Základy rovnováhy sypaný v biokvalitě.
Kombucha bancha s příchutí meduňky je vyráběna z čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Kombucha ze zeleného čaje je vyráběna fermentací pomocí čajové houby kombucha. Nápoj chutná podobně jako jablečný mošt. Je velmi osvěžující.
Sirup jitrocel s mátou pro přípravu studených, nebo horkých nápojů.
Rýžový a javorový sirup obohacený o brusinkovou šťávu v biokvalitě. Má velmi příjemnou chuť a vůni. Výborný je na slazení kaší a moučníků, ale i nápojů.