Výborné, křupavé uzené mandle. Jsou výbornou pochotkou na doma i na cesty.
Lískové ořechy jsou stravitelnější než mandle nebo vlašské ořechy.
Lísková jádra v hořké čokoládě.
Mandle jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají jemnou sladkou chuť.
Ostropesřec mariáský je léčivá bylina, která se doporučuje převážně při onemocnění jater.
Kokosový cukr je přírodní sladidlo s nízkým glykemickým indexem.
Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, mandle s čajem matcha, náramně...
Erythritol je zdravá náhrada klasického cukru.
Xylitol neboli březový cukr.
Mandlová mouka. Složení 100% mandle.
Vlašské ořechy 40 % půlky
Psyllium je rozpustná vláknina.
Stránka 5 z 5 - 60 položek celkem