Celozrnná špaldová mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub a klíčků. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.
Jáhlové vločky v biokvalitě s výraznou chutí. Rychlá a snadná příprava. Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše, ale lze s nimi i zahušťovat a použít je jako...
Univerzální ovesné vločky v biokvalitě. Snídaní z nich nastartujete den plný energie. V kuchyni mají široké využití – připravíte z nich kaši, polévku nebo karbanátky.
Bulgur se může připravovat na sladko i na slano a v pokrmech dobře nahradí nebo doplní rýži. Uvaříte s ním voňavý pilaf nebo rychlý salát tabouleh. Bulgur se hodí i na přípravu...
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže.