Rýžové vločky mají neutrální chuť, příjemnou rýžovou vůni a výraznou tvrdost. Pro lepší chuť je nutné je povařit. Dobře drží tvar i po uvaření. Vychutnejte si je v biokvalitě.
Bezvaječné těstoviny ze sušené pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže....
Bezvaječné těstoviny ze sušené celozrnné pšeničné krupice. Jejich výhodou je snadná a rychlá příprava a univerzálnost použití. Kuskus se používá jako běžné těstoviny nebo rýže....
Chutné lupínky z kukuřičné mouky v biokvalitě. Výtečné samotné jako svačinka, hodí se ale i ke snídani do domácího müsli. Lze je i nadrtit a použít na obalování.
Drobné vločky z amarantu v biokvalitě s lehce oříškovou chutí. Rychlá a snadná příprava. Široké využití v kuchyni. Vhodné především na přípravu kaše pro jejich vysokou lepivost.
Vhodná pro bezlepkovou dietu. Široké využití v kuchyni v kombinaci s dalšími typy mouky. Je velmi dobrým zahušťovadlem. Zvyšuje objem a pojivost (bezlepkových) směsí.