Quinoa je svěží a lehká alternativa rýže či jiné přílohy. Připravíte ji za chvilku a v kuchyni má široké využití (přílohy, saláty, nádivky, nákypy).
Vločky mají jemnou pohankovou chuť a vůni. Pohankové vločky si dejte jen tak v misce s ovocem a rostlinným mlékem. Skvěle poslouží jako základ pro karbanátky a zeleninové placky.
Těstoviny z kvalitní celozrnné semolinové krupice se skvěle hodí k pestům či mořským plodům.
Bezvaječné špagety z tvrdé pšenice semoliny v bio kvalitě obohatí nejen nutričně váš jídelníček.
Celozrnná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná zvláště na pečení.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyni mají široké využití.
Bezlepkové těstoviny do polévky z rýžové mouky. Vhodné pro celiaky.
Bezlepkové těstoviny z rýžové mouky vhodné pro celiaky. Rychle je uvaříte a v kuchyní mají široké využití.
Instantní kaše jsou výbornou variantou nejen pro vaše snídaně. Mezi jejich přednosti patří rychlá a snadná příprava a variabilnost použití.
Těstoviny fusilli kukuřičná v biokvalitě.