Neloupaná pohanka není určena k vaření, ale k pěstování natě a na přípravu čaje. Vyražené zelené lupení pak přidávejte do smoothies, polévek nebo pomazánek.
Tradiční ječné kroupy v biokvalitě. Hodí se na polévku, pomazánku, kaši nebo jako příloha. Chutné naslano i nasladko. Po uvaření velmi nabydou na objemu.
Typické těstovinové pláty lasagne jsou naprosto nezbytnou surovinou pro přípravu tohoto legendárního stejnojmenného pokrmu. Jsou z celozrnné mouky, takže vás zasytí na delší dobu.
Celé zrno pšenice v biokvalitě. Široké využití v kuchyni. Vyrobíte si z něj celozrnnou mouku nebo ho můžete uvařit jako přílohu. Hodí se také jako zavářka či součást nádivky.
Rýže s dlouhými, špičatými zrníčky v biokvalitě. Natural značí, že při výrobě není leštěná nebo broušená. V české kuchyni je to velmi oblíbený typ rýže.
Celozrnná pšeničná mouka se od běžné mouky liší obsahem otrub. Široké využití v kuchyni. Vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených příloh.