Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť...
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť...
Tamari nebo Shoyu sojovou omáčku? Právě vám vysvětlíme rozdíl! Tamari je výraznější, tmavší a hustší než Shoyu a vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty.
Francouzská hořčice výrazné chuti a vůně v biokvalitě s celými hořčičnými zrnky. Neobsahuje umělé přísady, je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa a mořské...
Francouzská hořčice výrazné chuti a vůně v biokvalitě. Neobsahuje umělé přísady, je vyrobena podle klasické receptury, pouze s přídavkem octa a mořské soli. Lze ji použít jako...
Tamari je sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso pasty. Oproti shoyu je tmavší, hustší a chuťově výraznější. Naplno zazáří při přípravě studených...
Shoyu je tradiční sójová omáčka vyráběna ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla. Má výrazné aroma a lehce nasládlou chuť. V malém množství prohloubí a zvýrazní chuť...