Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr. Hodí se do salátů,...
Slunečnicová semínka mají příjemnou oříškovou chuť. Jsou loupaná a jejich použití je velmi univerzální. Vyrobíte si z nich máslo, mléko nebo třeba sýr. Hodí se do salátů,...
Banánové chipsy se vyrábějí sušením ze zralých banánů, lehce osmahnutých v kokosovém oleji. Jsou sladké a křupavé. Výborně chutnají samotné, lze je ale i přidat do kaší nebo...
Sušené plody vinné révy. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť. Mají větší rozměr než jiné rozinky a jsou o poznání světlejší.
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do...
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Sezamové semínko se hodí na sladké i slané pečení, jako posypka na kaše, jogurty a saláty. Rozdrcením se solí tvoří gomasio, které zkrášlí i prostá každodenní jídla.
Ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Díky tomu si zachovává svou chuť, vůni, strukturu, přirozenou barvu, ale také vitamíny, živiny a minerály. Zamíchejte do...
Černý sezam loupaný v biokvalitě. Je chuťově výraznější než světlý. Můžete ho přidat do salátů, jogurtů, kaší nebo sušenek. Často se využívá i v asijské kuchyni.