Zeleno-hnědá semínka s jemnou oříškovou chutí v biokvalitě. Hodí se do polévek, salátů nebo k pražení. Semínka už jsou zbavená slupky a jsou vhodná ke konzumaci i samotná....
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výrazně sladkou chutí.
Chia jsou drobná semínka šalvěje hispánské. V kuchyni mají široké využití díky schopnosti vázat na sebe tekutinu – smícháním s tekutinou vznikne chia gel, který použijete při...
Kokosové chipsy se získávají z dužiny kokosového ořechu a hodí se především do sladkých jídel. Kokos má typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech. V...
Mandle jsou u nás dobře známé a velmi oblíbené. Mají typickou jemnou sladkou chuť, takže se dají jíst samotné. Připravíte z nich ale i sladké dobroty a exotické speciality.
Sušené brusinky slazené chutnají skvěle samotné, můžou být součástí snídaně a lze je využít i při pečení. Vhodné jako pamlsek i jako náhrada čerstvého ovoce.
Dýňová semínka tmavá v biokvalitě s lahodnou oříškovou chutí můžeme konzumovat přímo, lehce opražená, případně namletá. Pozvednou jakýkoliv recept na celozrnný chléb a hodí se i...
Strouhaný kokos se získává z dužiny kokosového ořechu a je běžnou součástí především sladkých jídel. Kokos má typickou aromatickou vůni, která dodá vašim pokrmům exotický nádech.
Banánové chipsy se vyrábějí sušením ze zralých banánů, lehce osmahnutých v kokosovém oleji. Jsou sladké a křupavé. Výborně chutnají samotné, lze je ale i přidat do kaší nebo...
Sušená rajčata poslouží v kuchyni jako všestranný pomocník. Vylepšíte s nimi svá oblíbená jídla - kuskus, bramborovou kaši, hummus, guacamole… Nebo jsou výborné jen tak, když...