Kešu ořechy mají lehce nasládlou a jemnou delikátní chuť, která pražením získá na intenzitě. Jako pražené a solené jsou oříšky skvělou pochoutkou pro mlsání.
Neloupané konopné semínko v biokvalitě. Skvěle se hodí pro přípravu jemného konopného nápoje, z něj si můžete vyrobit kaše, smoothie nebo dokonce výtečnou zmrzlinu.
Směs sušeného ovoce a ořechů v biokvalitě. Vhodná k přímé konzumaci, jako součást zdravé snídaně nebo svačiny. Může se přidávat do cereálních směsí nebo moučníků.
Loupané konopné semínko v biokvalitě. Je měkké a má příjemnou máslovitou chuť. Je vhodné k přímé konzumaci, není třeba ho namáčet nebo pražit. Připravíte z něj chutné máslo, sýr...
Sušené plody kustovnice cizí mají oranžovočervenou barvu a svraštělý povrch. Jsou oblíbeným doplňkem stravy. Jíst je můžete samotné, přidané do kaše nebo z nich uděláte i cukroví.
Sušení je tradiční způsob konzervování datlí. Datle jsou chutné samotné, využití ale mají i při pečení nebo přípravě dezertů. Jedná se o druh ovoce s výraznou sladkou chutí.
Sušené plody vinné révy. Chutné jsou samotné, lze je ale použít i při pečení a vaření. Mají výraznou sladkou chuť, která je silnější než u jiných druhů rozinek.