Párky hrachové pikantní 200 g WELL WELL
Kód: 742115CLDetailní popis produktu
Pikantní hrachové párky vám nahradí klasické masné. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu.Specifikace
Hrachové párky Well Well jsou vhodnou alternativou k masným výrobkům. Neobsahují suroviny živočišného původu, a proto jsou vhodné především pro vegetariány a vegany.
Hrách pochází z rostliny s názvem hrách setý, která pochází z východního Středomoří. Hrách jsou semena rostliny nacházející se v luscích. Běžně zplaňuje a není náročná na půdu. V Německu je hrachová polévka dokonce téměř národním jídlem.
Společnost Well Well je v souladu s přírodou a vybírá nejkvalitnější suroviny. Produkty jsou plné chutí, bez masa a konzervačních látek. Ve svém sortimentu nabízejí pomazánky, burgery, uzeniny a klobásy.
Složení
Voda, řepkový olej, izolovaná hrachová bílkovina 8,5 %, zahušťovadlo: guma Euchema E407a, aromata, emulgátor: metylcelulóza E461, sušená zelenina (cibule, česnek), sůl, cukr, zahušťovadlo: konjaková guma E425, modifikovaný kukuřičný škrob, vláknina PŠENIČNÁ, koření (paprika ostrá, paprika uzená, pepř bílý mletý, pepř kajenský, paprika červená), barvivo: oxidy a hydroxidy železa E172, kouřové aroma, barvivo: paprikový extrakt 160c. Může obsahovat stopy sóji, hořčice, sezamu a oxidu siřičitého nebo siřičitanů. Pasterované. Vakuově balené.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):996kJ/238kcal. Tuky: 19,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 7,7 g. Sacharidy: 6,1 g. z toho cukry: 0,5 g. Bílkoviny: 8,4 g. Sůl: 1,5 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotách od 1 do 7 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Legislativní zařazení:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.