Paštika PATIFU toskánská 100 g VETO ECO
Kód: 312028CLDetailní popis produktu
Toskánská paštika je pomazánka rostlinného původu vhodná jak pro vegany, vegetariány, tak třeba pro celiaky nebo diabetiky. Je chutnou součástí zdravého jídelníčku jako náhrada masa. Navíc se jedná o český výrobek, který neobsahuje glutamáty ani konzervanty, a přesto se díky praktickému balení hodí na dovolenou, do práce nebo do školy.Specifikace
PATIFU paštika se z 1/4 skládá z tofu, které si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do pomazánek. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace.
Kromě tofu jsou v produktu také kvalitní brambory pro pastózní strukturu a tuzemský řepkový olej. Dále obsahuje rajče, smaženou cibulku a droždí pro jemnou chuť. Produkt vydrží bez chlazení dlouho dobu trvanlivý, takže ani při pokojové teplotě se na něm nevytváří žádná vrstva tekutého tuku. PATIFU paštika se vyrábí v mnoha různých variacích a vy si můžete vybrat dle chutě.
Tipy a recepty na použití paštiky PATIFU:
- pomazánka - pečivo namazané s touto paštikou stačí ozdobit kousky zeleniny
- dipy - v mixéru můžete paštiku rozmixovat například s jogurtem, česnekem, sušenými rajčaty v oleji nebo i s čerstvými bylinkami a podávat jako dip k pečeným bramborům či zelenině
- nádivka - díky výrazné chuti můžete paštiku přidat do vaší klasické nádivky
- slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete paštikou
Složení
Voda, tofu 22% (SÓJA, nigari), brambory, řepkový olej, droždí, rajče, cibule, droždový extrakt, sůl, koření, zahušťovadlo: karagenan, guma guar.Příprava
Určeno k přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):970kJ/232kcal. Tuky: 21,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 1,6 g. Sacharidy: 4,11 g. z toho cukry: 0,7 g. Bílkoviny: 4,3 g. Sůl: 1,5 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v 2–27 °C. Po otevření ihned spotřebujte.
Legislativní zařazení: Sterilovaný sójový výrobek - konzerva.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.