Pískavice řecké seno bio, k nakličování 120 g
Kód: 00118Detailní popis produktu
Egypťané prý její semínka využívali jako koření. Naklíčené si je můžete vychutnat již po několika dnech a jejich síla a pikantní chuť vás jistě mile překvapí. Při klíčení voní po kari. Pískavice se používá do chutney, do omáček a v Indii i jako náhražka kávy. Klíčky pískavice se skvěle hodí také k těstovinovým pokrmům. Intenzita hořké chuti těchto klíčků se zvyšuje s dobou klíčení. Může se stát, že některá semínka nevyklíčí a zůstanou tvrdá. Pro správný růst semínek jsme pro vás připravili i přehledný nakličovací deníček.Návod k přípravě:
doba namáčení: 6-8 hodin
doba klíčení: 2-4 dní
proplachování vodou: 2x denně
ideální teplota:18-20 °C
doporučené vybavení: nakličovací sklenice
Před konzumací ještě jednou propláchnout vodou.
Výhonky by se měly co nejdříve zkonzumovat nebo uchovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici.
Pískavice řecké seno bio, k nakličování 120 g
Skladovat v suchu a chladu.
Tento produkt neobsahuje žádné alergeny.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář