Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Pomazánka dýňová s mrkví a zázvorem 125 g WELL WELL

Kód: 752065CL
43,90 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rostlinná pomazánka s dýňovými semínky, mkrví a zázvorem má nízký obsah cukru a je zdrojem bílkovin a vlákniny. Neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na ní i celiaci a vegani. Bez konzervačních látek.

Specifikace

Namazat ji můžete na kvalitní pečivo nebo na krekry. Výborně chutná v kombinaci s čerstvou zeleninou. Děti si na ní pochutnají jako na zdravé rostlinné svačince.

Vykouzlíte z ní i pohoštění na oslavy nebo pro nečekanou návštěvu. Stačí namazat na kousky pečiva, ozdobit čerstvou zeleninou a třeba olivami, a zdravé a chutné kanapky jsou na světě.

Díky kompletně rostlinnému a bezlepkovému složení si na ní pochutnají nejen vegani, ale i celiaci.

Využití:

  • pomazánka - pečivo namazané s touto pomazánkou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • nádivka - díky výrazné chuti můžete pomazánku přidat do vaší klasické nádivky
  • slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete pomazánkou

Společnost Well Well je v souladu s přírodou a vybírá nejkvalitnější suroviny. Produkty jsou plné chutí, bez masa a konzervačních látek. Ve svém sortimentu nabízejí pomazánky, burgery, uzeniny a klobásy.

Složení

Voda, mrkev 23,3 %, řepkový olej, dýňová semínka 13,5 %, hráškový protein, bramborový škrob, koření (zázvor 0,8 %, kurkuma, červená paprika, bílý pepř, kajenský pepř), vláknina z hrachu, jedlá sůl, aroma. Může obsahovat stopy lepku, sójových bobů, sezamu a hořčice.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1238kJ/310kcal. Tuky: 27,7 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 2,7 g. Sacharidy: 1,5 g. z toho cukry: 1,3 g. Bílkoviny: 9 g. Sůl: 1,5 g

Doplňkové informace

Skladování: V chladu od 1 °C do 7 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: