Pomazánka ovocná jahoda 250 g BIO ALLOS
Kód: 330050CLDetailní popis produktu
Typicky sladká chuť jahod v klasickém zpracování jako džem. Džem obsahuje 75 % ovoce a slazen je pouze agávovým sirupem. Vyrábí se ručně v biokvalitě a je zcela veganský. Chutnat vám bude nejen po ránu na pečivu, ale i zakomponovaný v dezertech.Specifikace
Využití:
- pečivo - džem chutná skvěle namazaný na čerstvém pečivu
- omáčky - pro sladkou variantu omáčky stačí džem v hrnci rozehřát a naředit ho vodou do požadované hustoty, pak už jen trochu povařit, pokud chcete mít omáčku slanou, použijte místo vody červené víno, ochuťte kardamomem a řádně provařte
- dezerty - džem může být chutnou součástí dortu nebo poháru jako další vrstva, také jim naplníte sladké pečivo, například koblihy nebo buchty
Allos se zabývá výrobou bioproduktů už přes 40 let. Džemy mají lahodnou recepturu především díky vysokému obsahu kvalitního ovoce. Společnost Allos se angažuje v boji proti genetické modifikaci rostlin a staví se za druhovou rozmanitost. Zakládají se na ruční výrobě a používají speciální metodu krátké doby vaření džemu.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
Jahody* 75 %, agávový sirup* 20 %, koncentrát z hroznové šťávy*, želírující látka: pektin, citronová šťáva*, zpevňující látka: citrát vápenatý, koncentrát z černého bezu*. Na výrobu 100 g produktu bylo použito 75 g ovoce. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Určeno k přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):435kJ/103kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 23 g. z toho cukry: 23 g. Bílkoviny: 0,5 g. Sůl: 0,03 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě. Po otevření skladujte v ledničce a spotřebujte co nejdříve. Vždy používejte čistou lžíci.
Legislativní zařazení: Zpracované ovoce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.