Pro-bio Mouka špaldová chlebová BIO | 1 kg
Kód: 210085CLSouvisející produkty
Detailní popis produktu
Špaldová chlebová mouka v biokvalitě je hladká a tmavá. Užitečná pro snadnější pečení vašeho domácího chleba. Je vhodná pro pečení chleba v domácích pekárnách, v peci či troubě.Specifikace
Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.
PRO-BIO, obchodní společnost s r. o. je první český výrobce a významný dodavatel širokého sortimentu kvalitních biopotravin. Značka BIOHARMONIE zahrnuje základní suroviny jako luštěniny, mouky, těstoviny nebo olej. Společnost se snaží vrátit do českých kuchyň zapomenuté tradiční plodiny jako je pohanka nebo jáhly a špalda. PRO-BIO provozuje vlastní moderní mlýn s ohledem na ekologické zemědělství.
Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
ŠPALDOVÁ mouka chlebová*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
vhodná k přípravě chlebových těst a pečiva.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1456kJ/344kcal. Tuky: 1,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3 g. Sacharidy: 67 g. z toho cukry: 1,4 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0,01 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě 25 °C a relativní vlhkost vzduchu do 75 %.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky, krupice a strouhanka |
---|---|
Typ produktu: | Mouka |
Vlastnosti: | BIO, Veganské, Bez přidaného cukru |
Neobsahuje alergeny: | Korýši, Vejce, Ryby, Arašídy, Sója, Mléko, Skořápkové plody, Celer, Hořčice, Sezam, Oxid siřičitý a siřičitany, Vlčí bob, Měkkýši |
Hmotnost: | 1 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.