Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Salám lahůdkový vegetariánský 220 g VETO ECO

Kód: 712019CL
64 Kč
Vyprodáno

Detailní informace

Detailní popis produktu

Tento vegetariánský salám jemné a masité chuti se výborně hodí pro studenou i teplou kuchyni. Obložte jím pečivo, přidejte do salátu, vyzkoušejte i v receptech teplé kuchyně. Je vyrobený z tofu a pohanky, je lehce kořeněný. Neobsahuje žádné konzervanty a barviva.

Specifikace

Tofu si společnost Veto sama vyrábí a ještě za čerstva přidává do výrobku. Veto se výrobě tofu věnuje již přes 20 let a používá zásadně certifikovanou a testovanou sóju bez genetické modifikace. Společnost Veto má certifikaci pro biovýrobu.Společnost VETO ECO s.r.o. sídlí v Kladně. Společnost navázala na firmu Pavel Petráček VETO založenou v roce 1992. Jejím cílem bylo propagovat tehdy nepříliš známou sóju. Za tím účelem vybudovali výrobní prostory a nakoupili špičkovou japonskou technologii pro výrobu tofu. Počáteční výroba probíhala pod dohledem japonského odborníka, který zasvětil pracovníky do tajů tradičních japonských postupů výroby. Slogan společnosti zní: „pro radost ze zdraví". Nepoužívají konzervanty, umělá barviva ani aromata.

Sója má jednu mimořádnou vlastnost. Obsahuje kompletní bílkoviny, tedy se všemi aminokyselinami, které naše tělo potřebuje. Podíl bílkovin je navíc vysoký - asi 35 %. Vysoká výživná hodnota sóji předurčuje tuto plodinu k tomu, aby nasytila stále rostoucí lidskou populaci. Více o sóje se dočtete v našem článku.

Složení

Olej řepkový, voda, tofu (SÓJA, nigari), pohanka, VAJEČNÁ bílkovina, koření, sůl.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1726kJ/412kcal. Tuky: 40 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 3,1 g. Sacharidy: 5,7 g. z toho cukry: 0,5 g. Bílkoviny: 7,2 g. Sůl: 0,6 g

Doplňkové informace

Skladování: Uchovejte v chladu do 5 °C.
Legislativní zařazení: Sójový výrobek.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: