Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Semix Lupínky špaldové BIO | 200 g

Kód: 230048CL
59 Kč
Skladem
Špaldové lupínky jsou netradičním celozrnným výrobkem v biokvalitě, který již nevyžaduje žádnou další kuchyňskou úpravu. Jsou křupavé a bez přídavku tuku.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Špaldové lupínky jsou netradičním celozrnným výrobkem v biokvalitě, který již nevyžaduje žádnou další kuchyňskou úpravu. Jsou křupavé a bez přídavku tuku. Vhodné pro přípravu vlastních cereálních směsí i samostatnou konzumaci.

Specifikace

Špalda je celkem zapomenutý druh rozpadavé pšenice, který byl odsunut kvůli vyšším výnosům jiných druhů. Jedná se o velmi odolnou a nenáročnou rostlinu. Kromě mouky se z ní vyrábí například alternativní kávovina jako náhražka kávy.

SEMIX PLUSO, spol. s r.o. byla založeno roku 1995. Zabývá se výrobou celozrnných cereálií, pekařských směsí, máku a dalších potravin. Tato česká firma je úspěšná nejen u nás, ale vyváží své výrobky i do zahraničí. Zároveň je aktivní ve své lokalitě v oblasti ekologie. Stará se o mokřady, lomy, vybudovala ptačí rezervaci. Při výrobě v SEMIX PLUSO využívají nejlepší technologie a snaží se o kombinaci kvality a dobrých chutí.

Tento produkt ocení především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. Biopotraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.

Složení

PŠENICE špalda*. Může obsahovat stopy suchých skořápkových plodů, sóji a sezamu. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Určeno k přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100 g): 1458kJ/368kcal. Tuky: 3 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,6 g. Sacharidy: 67 g. z toho cukry: 2,8 g. Bílkoviny: 12 g. Sůl: 0,01 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Mlýnský obilný výrobek - vločky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: