Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Shoyu sójová omáčka BIO MUSO

Kód: 460008CL
229 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Sójová omáčka Shoyu v biokvalitě. Tradiční japonský výrobek k dochucování pokrmů. Neobsahuje žádné konzervační látky, barviva či jiné chemické přísady.

Specifikace

V překladu z japonštiny shoyu znamená sójová omáčka. Tato sójová omáčka se vyrábí ze sójových bobů, pšenice a fermentačního činidla (Aspergillus oryzae). Vyrábí se ze směsi rozdrcených sójových bobů, pražené pšenice a vody a prochází dlouhým procesem přírodního kvašení. Tento proces si zachovává svůj přirozený průběh (podle ročních období). Shoyu zraje dlouhé měsíce díky působení fermentačních kultur. Prostřednictvím těchto přirozených procesů si shoyu zachovává důležité látky, které mají pozitivní vliv na lidský organizmus. Sójová omáčka příznivě působí na náš zažívací systém, působí antibakteriálně – brání přirozeným způsobem přemnožení bakterií v jídle.

Složení

Voda, sójové boby* (19 %), pšenice*, mořská sůl (12,2 %), fermentační činidlo (Aspergillus oryzae). *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

Příprava

Díky všestrannosti této sójové omáčky záleží jen na vás, do kterých pokrmů omáčku přidáte. Dle chuti používejte do polévek, omáček, zálivek, pomazánek, na těstoviny nebo k dochucení zeleniny.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):0kJ/0kcal. Tuky: 0 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g. Sacharidy: 0 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0 g. Sůl: 0 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě do 25 °C.
Legislativní zařazení: Sojový výrobek – tekuté ochucovadlo

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: