Kukuřičný sirup patří mezi sirupy s neutrální chutí, má krásně zlatavou barvu a jemně sladce voní. Sladí méně než například agávový sirup, ale více než rýžový.
Rýžový sirup je oblíbený pro svou neutrální chuť a všestranné použití. Dá se použít naprosto univerzálně, zejména na pečení. Vychutnat si ho můžete třeba s jogurtem a oříšky.
Sirup z ječného sladu sladí jemně a má úžasnou vůni. Má výraznou sladovou chuť, která je znát, i pokud ho použijete při pečení nebo na doslazení pudinku.
Datlový sirup je zkrátka vynikající, velmi oblíbený, děti ho milují. Je velmi výrazný a na ochucení stačí malé množství. Datlový sirup je báječný jen tak nebo s miskou krupicové...
Tekutá čekanková vláknina ke slazení pokrmů a nápojů. Oslaďte si s ní život a přidejte do kaše ke snídani nebo pár kapek do čaje nebo kávy. Sirup neobsahuje lepek, takže si na...
Rýžový a javorový sirup obohacený o brusinkovou šťávu v biokvalitě. Má velmi příjemnou chuť a vůni. Výborný je na slazení kaší a moučníků, ale i nápojů.
Je lisovaná za studena z ručně sbíraných plodů, bez jakékoliv další úpravy, jen je ošetřena pasterací. Už 40 ml denně zcela pokryje DDD vitamínu C, ideálně rozmíchat ve 200 ml...
Výborný k přípravě limonád nebo horkých nápojů. 30 % rakytníkové šťávy lisované za studena a 70 % jablečného BIO koncentrátu z Německa zaručí opět 100% podíl ovoce a to bez...