Škrob kukuřičný 200 g BIO AMYLON
Kód: 450006CLDetailní popis produktu
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě. Je ideální na zahuštění omáček a zjemnění pokrmů. Hodí se k přípravě koláčů, dortů, náplní, dezertů a ovocných omáček. Český výrobek.Specifikace
Tipy:
- Pohankový dortík s ovocným agarem - jak zle využít škrob při přípravě nepečeného dezertu hledejte v časopisu Dobroty podzim 2015 na str. 18
- Bábovka s arašídovým máslem a brusinkami - sladké pečení s kukuřičným škrobem najdete v časopise Dobroty podzim 2015 na str. 32
- Karbanátky z quinoy - na str. 19 v Dobrotách podzim 2017 je škrob součástí receptu na bezlepkovou verzi karbanátků
- bramborové knedlíky - přípravené válečky z těsta obalte v kukuřičném škrobu, nebudou se ovařovat a povrch bude pevný (Dobroty podzim 2017, str. 26)
Tento škrob je jedním z BIO řady produktů od společnosti AMYLON. Ocení ho především spotřebitelé se zájmem o ekologické zemědělství a udržitelný systém hospodaření. BIO potraviny vždy prochází systémem kontrol a certifikace, který zajišťuje jejich kvalitu a umožňuje jim nést toto označení.
Složení
Kukuřičný škrob*. Může obsahovat stopy mléka a vajec. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělstvíPříprava
Ideální na zahuštění a zjemnění pokrmů, koláčů, dortů a přípravů náplní, dezertů a omáček.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):1498kJ/353kcal. Tuky: 0,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1 g. Sacharidy: 87 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 0,3 g. Sůl: 0 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte v suchu.
Legislativní zařazení: Škrob kukuřičný.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář