Kokosový cukr v BIO kvalitě získaný z okvětí kokosových palem. 100% přírodní nerafinovaná alternativa běžných sladidel s nízkým glykemickým indexem, která má jedinečnou a...
Třtinová melasa v biokvalitě. Jedná se o vedlejší produkt z výroby třtinového cukru. Má sirupovitou konzistenci a výrazně sladkou chuť. Je výtečnou náhražkou běžných sladidel a...
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě. Tmavý je více pražený než světlý. Široké využití v kuchyni podobně jako klasické kakao. Vytvoříte z něj pečené i nepečené...
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě. Světlý je méně pražený než tmavý. Široké využití v kuchyni podobně jako klasické kakao. Vytvoříte z něj pečené i nepečené...
Sladovit je přírodní sladidlo bez konzervačních látek a stabilizátorů. Jedná se o český výrobek s dlouholetou tradicí. V kuchyni ho lze využít jako univerzální sladidlo, dobře...
Rýžový a javorový sirup obohacený o brusinkovou šťávu v biokvalitě. Má velmi příjemnou chuť a vůni. Výborný je na slazení kaší a moučníků, ale i nápojů.
Je lisovaná za studena z ručně sbíraných plodů, bez jakékoliv další úpravy, jen je ošetřena pasterací. Už 40 ml denně zcela pokryje DDD vitamínu C, ideálně rozmíchat ve 200 ml...