Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě. Tmavý je více pražený než světlý. Široké využití v kuchyni podobně jako klasické kakao. Vytvoříte z něj pečené i nepečené...
Karob je zajímavou alternativou čokolády v biokvalitě. Světlý je méně pražený než tmavý. Široké využití v kuchyni podobně jako klasické kakao. Vytvoříte z něj pečené i nepečené...
Sladovit je přírodní sladidlo bez konzervačních látek a stabilizátorů. Jedná se o český výrobek s dlouholetou tradicí. V kuchyni ho lze využít jako univerzální sladidlo, dobře...
Sladovit je přírodní sladidlo bez konzervačních látek a stabilizátorů. Jedná se o český výrobek s dlouholetou tradicí. V kuchyni ho lze využít jako univerzální sladidlo, dobře...
Špičkové sladidlo přírodního původu na bázi rostliny Stevia rebaudiana. Hodí se pro vaření, pečení a doslazování všech nápojů. Je sladší, než běžný cukr, takže 20 g extraktu se...
Přírodní náhradní stolní sladidlo. Vyrobeno z extraktu rostliny Stevia Rebaudiana. Natusweet stevia má skvělou chuť, 0 kalorií .Pro oslazení nápojů a všech typů potravin.
Bio vanilkový cukr od Sonnentoru slouží jako přísada na pečení a zvýraznění chuti kynutých, třených a piškotových těst. Přidává se do krémů, tvarohů, zmrzlin a koktejlů. Je...