Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Slezská klobása z rostlinných bílkovin 250 g WELL WELL

Kód: 742120CL
89,90 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Slezská klobása z rostlinných bílkovin vám nahradí klasickou masnou. Připravíte je jednoduše a rychle ohřátím ve vodě, na páře či v mikrovlnné troubě. Podávat je můžete klasicky s pečivem a hořčicí, výborně je ale užijete i v receptech, kde potřebujete nahradit uzeninu. Neobsahují suroviny živočišného původu.

Specifikace

Slezská klobása Well Well je vhodnou alternativou k masným výrobkům. Neobsahuje suroviny živočišného původu, a proto je vhodná především pro vegetariány a vegany.

Společnost Well Well je v souladu s přírodou a vybírá nejkvalitnější suroviny. Produkty jsou plné chutí, bez masa a konzervačních látek. Ve svém sortimentu nabízejí pomazánky, burgery, uzeniny a klobásy.

Složení

Voda, texturovaná rostlinná bílkovina 9,5 % (SOJOVÝ protein, kukuřičný škrob, PŠENIČNÝ LEPEK), řepkový olej, PŠENIČNÝ LEPEK 5,2 %, stabilizátor: kukuřičný modifikovaný škrob, emulgátor:methylcelulóza, aromata, koření (česnek sušený granulovaný, paprika červená sladká, pepř černý mletý, koriandr sušený mletý), PŠENIČNÝ ŠKROB, sůl, stabilizátor: škrob bramborový modifikovaný, PŠENIČNÁ VLÁKNINA, zahušťovadlo: karagenan, SOJOVÝ PROTEIN 0,8 %, extrakt droždí, ocet v prášku, bramborový protein, koncentrát z červené řepy, extrakty koření, sladový extrakt z JEČMENE, barvivo: oxidy a hydroxidy železa. Může obsahovat stopy hořčice a sezamu. Pasterované. Vakuově balené.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):799kJ/191kcal. Tuky: 10 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,8 g. Sacharidy: 12 g. z toho cukry: 1,5 g. Bílkoviny: 12,6 g. Sůl: 2,1 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotách od 1 do 7 °C. Po otevření spotřebujte do 48 hodin.
Legislativní zařazení:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: