Svačinka brokolicová 100 g AMUNAK
Kód: 752001CLDetailní popis produktu
Zeleninová pomazánka s brokolicí. Neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na něm i celiaci a vegani. Od českého výrobce.Specifikace
Namazat ji můžete na kvalitní pečivo nebo na krekry. Výborně chutná v kombinaci s čerstvou zeleninou. Děti si na ní pochutnají jako na zdravé rostlinné svačince.
Vykouzlíte z ní i pohoštění na oslavy nebo pro nečekanou návštěvu. Stačí namazat na kousky pečiva, ozdobit čerstvou zeleninou a třeba olivami, a zdravé a chutné kanapky jsou na světě. Díky kompletně rostlinnému a bezlepkovému složení si na ní pochutnají nejen vegani, ale i celiaci.
Využití:
- pomazánka - pečivo namazané s touto pomazánkou stačí ozdobit kousky zeleniny
- nádivka - díky výrazné chuti můžete pomazánku přidat do vaší klasické nádivky
- slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete pomazánkou
Česká potravinářská firma Amunak dbá na zdraví a spokojenost svých zákazníků, produkuje vegetariánské, veganské a bezlepkové výrobky. Základ výrobků tvoří především luštěniny, obiloviny, zelenina a ovoce. Společnost nevyrábí z GMO surovin ani z palmového oleje.
Složení
Brokolice 69 %, voda, rostlinný řepkový olej, hrachová bílkovina, bramborový škrob, špenát, cibule, HOŘČIČNÉ semeno, ocet, mořská sůl, cukr, fermentovaná SÓJA a pšenice, SÓJOVÁ bílkovina, zahušťovadlo:guma Euchema, guma guar, xanthan, sušená zelenina, kvasničný extrakt, koření, barvivo: riboflavín, cukr, aroma.Příprava
K přímé spotřebě.Nutriční složení
Kalorická hodnota/energie (na 100ml):378kJ/90kcal. Tuky: 3,1 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,26 g. Sacharidy: 10 g. z toho cukry: 0,3 g. Bílkoviny: 4,74 g. Sůl: 1,38 g
Doplňkové informace
Skladování: Skladujte při teplotě 2–8 °C. Po otevření skladujte do 8 °C max. 48 hodin.
Legislativní zařazení: Rostlinná alternativa pomazánky.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat hodnocení. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.