Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Svačinka fazolová 100 g AMUNAK

Kód: 752002CL
41 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Luštěninová pomazánka. Základními surovinami jsou fazole a pohanka oblíbené pro svůj vysoký obsah bílkovin. Neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na něm i celiaci a vegani. Od českého výrobce.

Specifikace

Namazat ji můžete na kvalitní pečivo nebo na krekry. Výborně chutná v kombinaci s čerstvou zeleninou. Děti si na ní pochutnají jako na zdravé rostlinné svačince.

Vykouzlíte z ní i pohoštění na oslavy nebo pro nečekanou návštěvu. Stačí namazat na kousky pečiva, ozdobit čerstvou zeleninou a třeba olivami, a zdravé a chutné kanapky jsou na světě. Díky kompletně rostlinnému a bezlepkovému složení si na ní pochutnají nejen vegani, ale i celiaci.

Využití:

  • pomazánka - pečivo namazané s touto pomazánkou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • nádivka - díky výrazné chuti můžete pomazánku přidat do vaší klasické nádivky
  • slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete pomazánkou

Česká potravinářská firma Amunak dbá na zdraví a spokojenost svých zákazníků, produkuje vegetariánské, veganské a bezlepkové výrobky. Základ výrobků tvoří především luštěniny, obiloviny, zelenina a ovoce. Společnost nevyrábí z GMO surovin ani z palmového oleje.

Složení

Fazole 44 %, pohanka, voda, rostlinný olej řepkový, cibule, mořská sůl, SÓJOVÁ bílkovina, paprikový extrakt, koření, glukózový sirup, zahušťovadlo: guma guar, xanthan, antioxidant: askorban sodný, aroma.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):656kJ/158kcal. Tuky: 10,5 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,79 g. Sacharidy: 7,7 g. z toho cukry: 0 g. Bílkoviny: 4,48 g. Sůl: 0,84 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě 2–8 °C. Po otevření skladujte do 8 °C max. 48 hodin.
Legislativní zařazení: Rostlinná alternativa pomazánky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: