Registrujte se a získejte 5% slevu na veškerý sortiment.

Svačinka mrkvová 100 g AMUNAK

Kód: 752004CL
41 Kč
Skladem

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zeleninová pomazánka s mrkví. Díky praktickému balení se hodí na výlety, do práce nebo do školy. Tento český výrobek neobsahuje lepek ani suroviny živočišného původu, pochutnají si tak na něm i celiaci a vegani.

Specifikace

Namazat ji můžete na kvalitní pečivo nebo na krekry. Výborně chutná v kombinaci s čerstvou zeleninou. Děti si na ní pochutnají jako na zdravé rostlinné svačince.

Vykouzlíte z ní i pohoštění na oslavy nebo pro nečekanou návštěvu. Stačí namazat na kousky pečiva, ozdobit čerstvou zeleninou a třeba olivami, a zdravé a chutné kanapky jsou na světě. Díky kompletně rostlinnému a bezlepkovému složení si na ní pochutnají nejen vegani, ale i celiaci.

Využití:

  • pomazánka - pečivo namazané s touto pomazánkou stačí ozdobit kousky zeleniny
  • nádivka - díky výrazné chuti můžete pomazánku přidat do vaší klasické nádivky
  • slané pečivo - zapečený slaný štrůdl bude výborný, když ho zevnitř potřete pomazánkou

Česká potravinářská firma Amunak dbá na zdraví a spokojenost svých zákazníků, produkuje vegetariánské, veganské a bezlepkové výrobky. Základ výrobků tvoří především luštěniny, obiloviny, zelenina a ovoce. Společnost nevyrábí z GMO surovin ani z palmového oleje.

Složení

Mrkev 73 %, voda, hrachová bílkovina, bramborový škrob, rostlinný řepkový olej, cibule, ocet, HOŘČIČNÉ semeno, mořská sůl, SÓJOVÁ bílkovina, sušená zelenina, koření, cukr, zahušťovadlo: guma Euchema, guma guar, xanthan, barvivo: betakaroten.

Příprava

K přímé spotřebě.

Nutriční složení

Kalorická hodnota/energie (na 100ml):487kJ/118kcal. Tuky: 9,8 g. z toho nasycené mastné kyseliny: 0,7 g. Sacharidy: 2,2 g. z toho cukry: 1,39 g. Bílkoviny: 3,27 g. Sůl: 1,16 g

Doplňkové informace

Skladování: Skladujte při teplotě 2–8 °C. Po otevření skladujte do 8 °C max. 48 hodin.
Legislativní zařazení: Rostlinná alternativa pomazánky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: